Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте Канцеларију

Сарадња са НВО сектором

29.05.2020.

Листа представника невладиних организација који су предложени за члана/ицу Савјета за владавину права

Након разговора које је предсједник Владе Црне Горе одржао у фебруару 2020. с представницима невладиних организација у оквиру иницијативе „Савез за Европу“, у складу с чланом 8 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (,,Сл. лист ЦГ“, број 41/18), а у вези с Одлуком о Савјету за владавину права („Сл. лист ЦГ“, бр. 36/19 и 46/19), Канцеларија за европске интеграције у Кабинету предсједника Владе Црне Горе објављује Листу представника невладиних организација који су предложени за члана/ицу Савјета за владавину права.

15.05.2020.

Поновљен јавни позив невладиним организацијама за предлагање представника/це за члана/ицу Савјета за владавину права

Канцеларија за европске интеграције у Кабинету предсједника Владе Црне Горе усљед ванредне ситуације изазване пандемијом коронавируса понавља јавни позив невладиним организацијама за предлагање представника/це за члана/ицу Савјета за владавину права.

06.03.2020.

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић са ЦПЕУ и ЦЕДЕМ о проактивнијем приступу у европским интеграцијама

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић са ЦПЕУ и ЦЕДЕМ о проактивнијем приступу у европским интеграцијама

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић разговарао је, у оквиру инивијативе Савез за Европу, са представницима Црногорске паневропске уније (ЦПЕУ) и Центра за демократију и људска права (ЦЕДЕМ) о више важних питања у циљу проактивнијег приступа у процесу европских интеграција, јачању људских права и слобода те снажењу владавине права. Посебна пажња на састанцима посвећена је питањима омладинске политике.

05.03.2020.

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић сјутра са ЦПУ и ЦЕДЕМ-ом

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић наставиће сјутра 6. марта разговоре у оквиру иницијативе Савез за Европу. Премијер Марковић ће се сјутра састати са представницима Црногорске паневропске уније (ЦПУ) и Центра за демократију и људска права (ЦЕДЕМ).

05.03.2020.

Јавни позив невладиним организацијама за предлагање представника/це за члана/ицу Савјета за владавину права

Канцеларија за европске интеграције у Кабинету предсједника Владе Црне Горе позива невладине организације да доставе приједлоге за избор представника/це у састав Савјета за владавину права.

27.02.2020.

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић са представницима Греен Хоме имао конструктиван дијалог о питањима заштите животне средине

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић са представницима Греен Хоме имао конструктиван дијалог о питањима заштите животне средине

Садржајан и конструктиван разговор о питањима заштите животне средине предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића и представница Греен Хома, на челу са извршном директорицом Наташом Ковачевић, резултирао је конкретним сугестијама и предлозима Влади и администрацији у циљу унапређења стања у овој области.

27.02.2020.

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић данас са представницима Греен Хоме

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић састаће се данас, 27. фебруара, са представницима невладине организације Греен Хоме. Састанак се организује у оквиру иницијативе Савез за Европу, која је покренута са циљем превазилажења подјела и изналажења заједничког именитеља у интересу грађана и наше европске перспективе.

26.02.2020.

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић разговарао са представницима Европског покрета и Акције за људска права о питањима владавине права, јачања људских ресурса и младих

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић разговарао са представницима Европског покрета и Акције за људска права о питањима владавине права, јачања људских ресурса и младих

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић разговарао је данас, у окиру иницијативе Савез за Европу, са представницима Европског покрета у Црној Гори и Акције за људска права (ХРА) о великом броју питања важних за напредак на путу европских интеграција.

26.02.2020.

Савез за Европу: Премијер Марковић данас са представницима Европског покрета у ЦГ и ХРА

Састанцима са представницима Европског покрета у Црној Гори и Акције за људска права (ХРА), данас 26. фебруара, предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић наставиће дијалог у оквиру Савеза за Европу.

24.02.2020.

Савез за Европу: Премијер Марковић сјутра наставља дијалог са ЦГО

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић наставиће, сјутра 25. фебруара, дијалог у оквиру Савеза за Европу, са представницима Центра за грађанско образовање (ЦГО).