Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте Канцеларију

Најаве

05.03.2020.

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић сјутра са ЦПУ и ЦЕДЕМ-ом

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић наставиће сјутра 6. марта разговоре у оквиру иницијативе Савез за Европу. Премијер Марковић ће се сјутра састати са представницима Црногорске паневропске уније (ЦПУ) и Центра за демократију и људска права (ЦЕДЕМ).

27.02.2020.

Панел дебата на тему: „Нова методологија у процесу приступања ЕУ: предности и недостаци“

Панел дебата на тему: „Нова методологија у процесу приступања ЕУ: предности и недостаци“

Генерални секретаријат Владе Црне Горе организује панел дебату на тему: „Нова методологија у процесу приступања ЕУ: предности и недостаци“, с циљем појаąњења новог приступа у политици проąирења. Панелисти ће бити главни преговарач Александар Дрљевић, предсједник Одбора за европске интеграције Скупąтине Црне Горе Славен Радуновић, предсједница Црногорске паневропске уније, проф. др Гордана Ђуровић и изврąна директорица НВО Центар за грађанско образовање Далиборка Уљаревић.

27.02.2020.

Иницијатива Савез за Европу: Премијер Марковић данас са представницима Греен Хоме

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић састаће се данас, 27. фебруара, са представницима невладине организације Греен Хоме. Састанак се организује у оквиру иницијативе Савез за Европу, која је покренута са циљем превазилажења подјела и изналажења заједничког именитеља у интересу грађана и наше европске перспективе.

26.02.2020.

Савез за Европу: Премијер Марковић данас са представницима Европског покрета у ЦГ и ХРА

Састанцима са представницима Европског покрета у Црној Гори и Акције за људска права (ХРА), данас 26. фебруара, предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић наставиће дијалог у оквиру Савеза за Европу.

24.02.2020.

Савез за Европу: Премијер Марковић сјутра наставља дијалог са ЦГО

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић наставиће, сјутра 25. фебруара, дијалог у оквиру Савеза за Европу, са представницима Центра за грађанско образовање (ЦГО).

20.02.2020.

Савез за Европу: Премијер Марковић наставља дијалог са представницима ЦЕМИ и ЦРНВО

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић састаће се сјутра 21. фебруара, у оквиру дијалога и иницијативе Савез за Европу, са представницима Центра за мониторинг (ЦЕМИ) и Центра за развој невладиних организација (ЦРНВО).

04.02.2020.

Представљање резултата истраживања јавног мњења - „Ставови грађана о европским интеграцијама и процесу приступања Црне Горе чланству у ЕУ“

Делегација Европске уније у Црној Гори у сриједу 5. фебруарау 11х у ЕУ инфо центру организује конференцију за медије, на којој ће бити представљени резултати истраживања јавног мњења „Ставови грађана о европским интеграцијама и процесу приступања Црне Горе чланству у ЕУ“. Истраживање је за потребе Делегације урадила агенција Де Фацто Цонсултанцy, у децембру 2019. године.

26.12.2019.

Представљање мурала „Ја за Европу, Европа за мене“

Мурали на тему „Ја за Европу, Европа за мене“, који су осликани на три локације – у Подгорици, Бијелом Пољу и Бару, биће представљени сјутра у Подгорици. Мурале ће званично представити главни преговарач Александар Дрљевић и министар култре Александар Богдановић, који ће тим поводом дати и изјаве за јавност.

19.12.2019.

Додјела награда побједницима квиза „Колико знаш о ЕУ?“

Додјела награда победницима онлине такмичења „Колико знаш о ЕУ?“ биће одржана у петак, 20. децембра, у просторијама ЕУ Инфо Центра у Подгорици (улица 19. децембра).

05.12.2019.

Округли сто „Слобода кретања радника – Темељна вриједност ЕУ“

Имајући у виду значај слободе кретања радника као и актуелност теме миграција и њиховог утицаја на тржиште рада, Генерални секретаријат Владе у сарадњи са Министарством рада и социјалног старања и Унијом слободних синдиката Црне Горе, организује округли сто „Слобода кретања радника – Темељна вриједност ЕУ“. Округли сто ће се одржати у петак, 6. децембра 2019. у хотелу Рамада у Подгорици, са почетком у 9:30 сати.