Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте Канцеларију

>

Јавна расправа о Нацрту Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2019-2022. године

Датум објаве: 23.11.2018 09:08 | Аутор: КЕИ

Испис Штампај страницу


На основу члана 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (Службени лист Црне Горе, бр. 41/18) Генерални секретаријат Владе објављује

Ј А В Н И П О З И В
заинтересованој јавности за учешће у јавној расправи о
НАЦРТУ СТРАТЕГИЈЕ ИНФОРМИСАЊА ЈАВНОСТИ О ПРИСТУПАЊУ ЦРНЕ ГОРЕ
ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ 2019-2022. ГОДИНЕ


Јавна расправа се спроводи са циљем размјене информација и учествовања заинтересованих страна у изради Стратегије информисања кроз давање предлога, сугестија и коментара, чиме се креира простор за дијалог и сарадњу, док се кроз заједничко одлучивање о преузимању обавеза, осигурава заједничко власништво над документом.

Јавна расправа почиње даном објављивања Јавног позива на интернет страници Владе Црне Горе, порталу еу.ме и порталу е-Управе и траје 20 дана - до 12. децембра 2018. године.

Јавна расправа се спроводи достављањем примједби, предлога и сугестија у електронском облику на е-маил адресе: светлана.песиц@меп.гов.ме и бојана.муцалица@меп.гов.ме .

Текст Нацрта Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2019-2022. године можете преузети овдје, а Акциони план за 2019. годину овдје.

Примједбе, предлози и сугестије достављају се на обрасцу који можете преузети овдје.

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ