Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте Канцеларију

>

Инфо дан поводом објаве Трећег позива за достављање предлога пројеката у оквиру АДРИОН програма – Приоритетне области 1 (Иновативан регион) и 3 (Повезан регион)

Датум објаве: 04.06.2019 14:35 | Аутор: КЕИ

Испис Штампај страницу


Канцеларија за европске интеграције у понедељак, 10. јуна 2019. године организује Инфо дан поводом објаве Трећег позива за достављање предлога пројеката у оквиру Приоритетних области 1 (Иновативан регион) и 3 (Повезан регион) ИНТЕРРЕГ Јадранско-јонског транснационалног програма (АДРИОН), на којем ће потенцијалним корисницима бити представљени тематски циљеви, као и правила за подношење пројектних предлога у оквиру овог позива.

Трећи позив је отворен органе државне управе и јавна предузећа који имају компетенције у области плавог раста, социјалних иновација, поморског и градског транспорта. Учешће јединица локалне самоуправе (Главни град Подгорица и приморске општине) ограничено је на Приоритетну област 3, односно на тему која се односи на питања транспорта у градским срединама.

Инфо дан ће се одржати у просторијама ЕУ инфо центра с почетком у 11 часова, који се налази у улици 19. децембра, број 8. у Подгорици.

За све додатне информације као и за потврду присуства, можете се обратити имејлом на милос.марковиц@гсв.гов.ме до четвртка, 6. јуна 2019. године.

Дневни ред можете преузети овдје.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ