Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Kancelariju

>

Online takmičenje za osnovce u znanju jezika

Online takmičenje za osnovce u znanju jezika
Datum objave: 09.09.2019 13:03 | Autor: KEI

Ispis Štampaj stranicu


Generalni sekretarijat Vlade – Sektor za informisanje javnosti o Evropskoj uniji i pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, povodom 26. septembra, Evropskog dana jezika, organizuje online takmičenje za osnovce iz poznavanja engleskog, francuskog, italijanskog, ruskog i njemačkog jezika.

Takmičenje se organizuje u skladu s Akcionim planom za 2019. godinu za Sprovođenje strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2019-2022. godina.

Pravo učešća u kvizu imaju učenici završnih razreda osnovnih škola u Crnoj Gori (osmi i deveti), a svi zainteresovani se mogu prijaviti, slanjem formulara na e-mail adresu igrajonlineme4eu@gmail.com.

Na ovaj način, učenici će biti u prilici da provjere svoje znanje i osvoje vrijedne nagrade. Po troje najboljih iz svake kategorije, imaće priliku da posjete ambasade Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Italije, Njemačke i Ruske Federacije i saznaju više o kulturi i istoriji tih država.

Online takmičenje biće održano u ponedjeljak, 23. septembra 2019.sa početkom u 12 sati (12:00 – engleski jezik, 12:30 – francuski jezik, 13:00 – italijanski jezik, 13:30 – njemački jezik, 14:00 ruski jezik).

Ovdje možete preuzeti detaljnu instrukciju o načinu organizacije i učešća u kvizu, kao i prijavni formular.

Igrajte online, pokažite koliko poznajete engleski, francuski, italijanski, ruski i njemački jezik i osvojite vrijedne nagrade!

Online takmičenje se organizuje u saradnji sa ambasadama Velike Britanije, Francuske, Italije, Ruske Federacije i SR Njemačke u Crnoj Gori.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE